Din lokala snickare i Västra hamnen

Din lokala snickare i Västra hamnen

Vi är alltid redo att ge svar på dina frågor. Du når oss snabbast på telefon:

Vad gäller ditt ärende?

Snickare Västra hamnen

Välkommen till vårt snickeriföretag i Västra hamnen. Vi är specialiserade på att leverera högkvalitativa snickeritjänster för att göra ditt hem eller företag ännu vackrare och mer funktionellt. Med vår expertis och erfarenhet inom snickeri kan vi hjälpa dig med allt från att bygga altaner till att renovera badrum, bygga utekök och mycket mer.

Bygga altan och altantak

Bygga altan – Skapa en vacker utomhusyta där du kan koppla av och njuta av sommaren. Vi använder endast de bästa materialen och skapar altaner som är både hållbara och eleganta.

Renovera badrum och kök

Renovera badrum – Ge ditt badrum en fräsch och modern look genom att renovera det. Vi kan hjälpa dig att installera nya kakel och klinker, byta ut dusch och badkar, och skapa en badrumsdesign som passar din smak och stil.

Bygga utekök – Ha möjligheten att laga mat och umgås utomhus med ett skräddarsytt utekök. Vi kan designa och bygga ett utekök som passar dina behov och önskemål, med allt från grillar till diskbänkar och förvaring.

Våra tjänster:

Bygga pool – Drömmer du om att ha en pool i din trädgård? Vi kan hjälpa dig att förverkliga dina drömmar genom att bygga en perfekt anpassad pool som passar din trädgård och din livsstil.

Bygga grind – Skapa trygghet och integritet för ditt hem med en vacker och funktionell grind. Vi kan hjälpa dig att designa och installera en grind som passar din bostad och önskemål.

Bygga bastu – Skapa en avkopplande och lyxig atmosfär i ditt hem med en bastu. Vi kan hjälpa dig att bygga en bastu som passar din plats och behov, oavsett om det är en traditionell finsk bastu eller en modern ångbastu.

Renovera trappa – Ge din trappa nytt liv genom en professionell renovering. Vi kan byta ut gamla trappsteg, slipa ner och lacka om trappan, och skapa en imponerande entré till ditt hem.

Bygga trappa – Om du behöver en helt ny trappa kan vi hjälpa dig med det också. Vi kan skapa en skräddarsydd trappa som passar din plats och stil, oavsett om det är en klassisk trätrappa eller en modern metalltrappa.

Bygga förråd – Behöver du extra förvaringsutrymme? Vi kan bygga ett förråd som uppfyller dina behov och önskemål, med allt från hyllor till skåp och verktygshållare.

Bygga innervägg – Skapa extra rum och utrymme med hjälp av en innervägg. Vi kan bygga en innervägg för att skapa en ny sovrum, kontor eller något annat utrymme du behöver.

Oavsett vilket projekt du har i åtanken, kan vi på snickeri i Västra hamnen hjälpa dig med alla dina snickeribehov. Kontakta oss idag för professionella och pålitliga snickartjänster. Vi ser fram emot att förverkliga dina drömmar och skapa vackra och funktionella utrymmen för dig.